Sportsbetting - Spela på din favoritsport

Fotbollen har länge varit den mest populära sporten i världen i såväl antalet utövare som antalet tittare. I över hundra år har människan älskat att bedriva vadslagning på utgången av fotbollsmatcher. Trenden har suttit i sig och idag är fotbollen överlägsen etta när det kommer till betting på sport. Det är utan tvekan den sporten spelbolagen satsar hårdast på och varje dag spelar hundratusentals människor över hela världen på utgången i fotbollsmatcher.

I Sverige går det att spela på allt från de hetaste ligorna och turneringarna som Premier League, Champions League och Serie A till lokala Allsvenska hela vägen ner till division 4. Fotbollen berör stora delar av befolkningen och i bettingens värld kanske det märks som allra tydligast.

Bonusar på fotboll

Att ta emot en oddsbonus som kan användas på fotboll är väldigt vanligt för nya kunder. Då brukar det vara 100% bonus upp till 1000 kronor som gäller, men det finns exempel på både lägre och högre oddsbonusar. Förutom den klassiska insättningsbonusen erbjuds en rad andra erbjudanden för den som bettar på fotboll. En variant på en välkomstbonus som ökar allt mer i intresse för kunderna är boostade odds. Kort och gott innebär det att oddsen höjs rejält inför en match på en av utgångarna. Oftast när det är en klar favorit med annars lågt spelvärde. Med en odds boost blir matchen betydligt roligare om du vill spela på favoriten.

/sportsbetting.jpg

Oddsboostar i all ära men frågan är om inte riskfria spel är det bästa, i alla fall enligt vissa spelare. Med ett riskfritt spel har du noll risk på ditt bet. Det innebär att du placerar ditt bet och om det inte går in får du pengarna tillbaka. Varianter på detta finns också genom gratisspel. Då förlorar du pengarna om spelet inte går in men summan du spelar med har du fått av spelbolaget.

Betta på fotboll idag

För den som vill spela casino, oddsa och betta på fotboll finns det många möjligheter att göra detta. Samtliga spelbolag med sportsbook idag har fotbollen som nummer ett, i alla fall vad det kommer till utbud. Allt från toppligor till andra, tredje ja till och med fjärdedivisionen finns att betta på från hela världen. Spela live eller pregame på världens största sport på hundratals olika matcher varje dag. Är du ute efter bäst bonusar och högst odds är ett tips att hålla extra koll på stora mästerskap som VM och EM. Då brukar bonusarna vara flest och högst eftersom intresset då är enormt kring betting på fotboll.