Lara Croft Temples and Tombs - Från Microgaming

Lara Croft Temples and Tombs är en äventyrlig slot som kommer med både kaskader, free spins och 3 fasta jackpottar. Vad mer du kan hitta i sloten ska vi gå igenom nu - vår recension tar dig genom spelets upplägg, spelfunktioner och annan nyttig info. Läs vidare för att ta reda på mer om sloten Lara Croft Temples and Tombs.

Lara Croft Temples and Tombs tema

Lara Croft Temples and Tombs är den tredje sloten i Microgamings serie om äventyraren Lara Croft. Temat är inte svårt att gissa sig till - här är det Lara Croft och hennes utforskningar av gamla civilisationer som står i centrum. Det är mer fokus på Lara och hennes uppdrag, än de civilisationer hon utforskar - något som gör att slotens design och tema skiljer sig från de flesta andra slots i samma genre.

Lara croft temples and toms slot

Spelets upplägg

I Lara Croft Temples and Tombs spelar du på en 5x3 spelplan med 243 vinstlinjer. Det gör att symbolerna som regel inte ens behöver stöta i varandra för att du ska vinna, så länge de befinner sig på intill varandra liggande hjul.

Insatsnivåerna är relativt låga och går från 2 kr upp till 200 kr per spinn. Den höga volatiliteten gör att ett visst tålamod kan krävas från dig som spelar, eftersom vinsterna gärna låter vänta på sig. I gengäld har du en något högre chans att vinna stort, och den maximala vinsten du kan få på ett spinn ligger på 7 300 gånger insatsen.

Hur man spelar Lara Croft Temples and Tombs

Lara Croft Temples and Tombs är en okomplicerad slot där du vinner genom att landa 3 eller fler likadana symboler i en vinstlinje. Bonusfunktioner finns det flera av - dessa ska vi presentera nu.

Bonusfunktioner i Lara Croft Temples and Tombs

 • Kaskader: Varje gång du vinner triggas en kaskad. Denna raderar alla vinnande symboler från spelplanen och ersätter dessa med nya. Ytterligare vinster kan nu uppstå, om du har tur. Skulle du vinna igen fortsätter kaskaden - det gör den tills inga ytterligare vinster landar. Kaskaderna kommer med en multiplikator, vilken ökar 1x för varje vinst - upp till maximalt 5x.
 • Free Spins: 3 scattersymboler i samma spin ger dig free spins. Du får mellan 8 och 32 free spins, och skulle du landa 3 ytterligare scatters under pågående free spins fylls dessa på med 8 nya spins. Din vinstmultiplikator börjar på 3x under free spins, och ökar vid varje vinst upp till 6x, 9x och sist 15x.
 • Jackpott: Lara Croft Temples and Tombs kommer med 3 fasta jackpottar, vilka kan triggas helt slumpmässigt. Ju fler wilds du samlar, desto högre chans har du att vinna någon av jackpottarna. De 3 olika jackpottarna ger dig en vinst om 15x, 100x eller 5 000x insatsen, beroende på vilken av dem du vinner.

Spelinformation

 • Spelutvecklare: Triple Edge Studios
 • Lanseringsdatum: 8 maj 2019
 • Antal hjul: 5
 • Antal rader: 3
 • Antal vinstlinjer: 243
 • Myntvärde: 1 - 1
 • Lägsta insats: 2 kr
 • Högsta insats: 200 kr
 • Bonusspel: Ja
 • RTP: 96.05%

Sammanfattning

Gillar du Lara Croft är denna slot givetvis ett måste att spana in. Den är dock underhållande även för dig som “bara” vill ha en slot med äventyrstema eller som gillar högvolatila slots med lukrativa features. Kaskader, free spins och tre jackpottar i en och samma slot är inte illa alls - lägg till en schysst design och en fin maxvinst så har du en rätt bra sammanfattning av Lara Croft Temples and Tombs.