Thunderstruck 2 - Testa på uppföljaren av Thunderstruck

Det är inte alltid uppföljare går hem och när Microgaming lanserade en ny version av ThunderStruck II var det många som var nyfikna. Så här med några års distans till lanseringen kan vi definitivt säga att de lyckats förbättra originalet och samtidigt behålla charmen från den slot som vi alla känner stor kärlek till. Återigen är det de nordiska gudarna och den nordiska mytologin som är handlingen i slotten. Det finns massor av olika specialfunktioner med inte mindre än fyra stycken olika free spins-lägen som vi mer än gärna aktiverar.

Spelautomaten har helt klart mycket att erbjuda och det är en välgjord grafik hela vägen från första till sista snurr. Totalt finns det 243 olika vinstlinjer vilket är ett vanligt antal när det kommer till spelautomater från Microgaming. Vi kan varmt rekommendera att du provar på denna spelautomat idag för en riktigt härlig spelupplevelse. Det är något vi tror att du kommer att tycka om.

Thunderstruck 2

Wild-symbolen i ThunderStruck II

Det finns en mycket bra wild-symbol som vi jättegärna vill ha när vi spelar på Thunderstruck II. Likt en joker i en kortlek kommer denna att ersätta samtliga symboler i spelautomaten med undantag för spelets scatter som aldrig någonsin kan ersättas.

För att göra det ännu bättre har wild-symbolen också ytterligare en specialfunktion. Den kommer nämligen att dubbla alla vinster om den finns med i en vinstkombination. Dessutom kan den aktivera den mycket uppskattade funktionen Wild Storm som vi mer än gärna vill ha eftersom upp till fem stycken hjul då kommer att omvandlas till wild-symboler.

Det finns fyra olika free spins-lägen att upptäcka i spelautomaten

Totalt finns det inte mindre än fyra stycken olika free spins-lägen. För att aktivera något av dessa krävs det att du har tre stycken scatter-symboler på spelplanen samtidigt. Vid scenariot att du får detta kommer du att ta klivet in i Great Hall of Spins där det alltså finns fyra stycken olika free spins-lägen som är döpt efter fyra av de mer kända asagudarna.

Valkyrie är krigets gudinna

Valkyrie är den gudinna som de olika krigarna bad till inför ett slag. Det är nämligen hon som avgör vilka det är som dör respektive får leva efter en strid. Valkyrie är det första bonusläget som aktiveras direkt när bonusläget aktiveras. Då kommer tio free spins att ges till dig samtidigt som du också får en multiplikator på 5x vinsterna. Funktionen kan återaktiveras om du får fler scatter under själva free spins-läget.

Loki är Thors bror

Loki ger oss också free spins i Thunder Struck II. När du tar ett besök in i Great Hall of Spins för femte kommer är det Loki som styr specialfunktionen. För dig som spelare innebär det att du får 15 stycken free spins samtidigt som funktionen Wild Magic också aktiveras. Wild Magic är en unik specialsymbol som kan hamna på hjul 3 och om detta inträffar kommer 15 slumpmässigt utvalda symboler att omvandlas till Wild Magic. Funktionen kan också återaktiveras med upp till fyra extra free spins.

Odin - chefen över alla

Odin är chefen över alla och i denna slot är detta den näst bästa funktionen som aktiveras vid det tionde besöket till Great Hall of Spins. När Odins specialfunktion aktiveras kommer du att få 20 stycken free spins. I tillägg kommer också Wild Raven att aktiveras vilket innebär att odins korpar kommer att omvandla två stycken symboler till wild-symboler samtidigt som vi också får se en multiplikator på 3x aktiveras. Om båda ravens landar på spelplanen blir det istället en multiplikator på x6.

Thor är det bästa med spelet

I denna slot är det Thor som är den bästa funktionen. När du besökt Great Hall of Spins 15 gånger kommer bonusläget att aktiveras med Thor. Då får du 25 stycken gratisrundor med Rolling Reels. Detta är att vinnande symboler kommer att försvinna vilket gör det möjligt till fler vinster. Dessutom går att få en multiplikator på upp till 5x.