Wowpot - Jackpottar från Microgaming

Det finns ingen speltillverkare i världen som är mer kända för sina progressiva jackpottar än Microgaming. Länge har spelare kunnat njuta av Mega Moolah, en progressiv jackpott som blivit en serie av progressiva slots. Dessa spelautomater ger en oerhörd spänning men sedan 2020 finns det ännu en serie jackpottar som är värda att utforska. Det handlar om WowPot från Microgaming, progressiva jackpottar som betalat ut över 1 miljard kronor sedan starten. Över 2 miljoner människor har vunnit någon av de fyra jackpottarna från WowPot och dessa slots ger något alldeles extra för dig som spelare.

Fyra stycken jackpottar i dessa slots

Dessa slots har inte mindre än fyra stycken progressiva jackpottar. Det handlar om Mini som börjar på €10K följt av Minor som har ett startskott på €50K. Dessutom finns det Major som ligger på €100K och då den mest maxade WowPot som ligger på €2 miljoner. Därmed finns det helt klart jackpottar som du kan njuta av som spelare. Upptäck själv detta och ta del av en spelstund som ger något alldeles extra.

Det ska dock sägas att detta är den nivå som jackpottarna startar på. Det innebär att du kommer att kunna få betydligt större vinster om du prickar in någon av jackpottarna. För varje spelare som snurrar på dessa spelautomater ökar jackpotten. Det innebär att du har utmärkta förutsättningar till riktigt härliga vinster. Testa själv så kommer du märka hur spännande det är med WowPot.

Wowpot jackpottar från Microgaming

Rekordet ligger på €17,5 miljoner

Det är ett galet stort rekord som WowPot betalat ut. Över €17,5 miljoner har betalats ut åt en lycklig vinnare. Därmed är det en av de fem högsta vinsterna någonsin vilket vittnar om den nivå som WowPot ligger på. Med över 2,5 miljoner totala vinnare av någon av de fyra jackpottarna finns det helt klart anledningar att prova på dessa galet härliga slots.

Totalt har alltså WowPot betalat ut mer än 1 miljard i vinster vilket givetvis är otroligt mycket. Microgaming har gjort sig kända för sina fantastiska progressiva jackpottar och WowPot är ett lysande exempel på detta.

Spelautomaterna i WowPot-serien

Det finns inte mindre sju stycken spelautomater i WowPot-serien. Alla dessa är länkade till samma nätverk av jackpottar vilket är en av anledningarna till att det blir riktigt stora vinster för den som har turen att vinna någon av de progressiva jackpottarna. Därmed ges det en extra spänning för den som snurrar på dessa slots.

Följande åtta slots finns att ta del av:

 • Book of Atem
  En riktigt klassiker med äventyrstema. Har du spelat Book of Dead eller någon annan äventyrsslot kommer du säkerligen att uppskatta Book of Atem.
 • Wheel of Wishes
  Wheel of Wishes är utformad som ett lyckohjul och denna slot är väldigt spännande med flera olika specialfunktioner som finns tillgängliga.
 • Ancient Fortunes: Poseidon WowPot Megaways
  Denna slot har inte bara ett långt namn utan den är extremt underhållande också. Eftersom det är en Megaways slot finns det inte mindre än 117 649 olika vinstvägar att upptäcka i tillägg till jackpottarna.
 • 9 Blazing Diamonds
  Spelautomaten har ett mer klassiskt upplägg med traditionella symboler men det är inte något negativt i detta fall.
 • Sherlock and Moriarty
  Du som sett Sherlock Holmes vet vem Moriarty är och i denna spelautomat får du komma närmare de två karaktärerna än någonsin tidigare.
 • Queen of Alexandria
  Gillar du Egypten som tema på spelautomater ska du helt klart prova på denna slot som är extremt välgjord.
 • African Legends
  Ta en resa till Afrika och upptäck spänningen som finns att njuta av i African Legends med de fyra jackpottarna.
 • Sisters of Oz
  Är du ute efter en riktigt häftig spelupplevelse ska du prova Sisters of Oz som har massor av spänning att njuta av.