Amazing Money Machine - En ovanlig slott

Amazing Money Machine är en futuristisk, steampunk-inspirerad, slot med högt spelvärde. Här finns ett lukrativt bonusspel och 4 fasta jackpottar. Vad mer sloten har att bjuda på - och hur du lägger vantarna på en av de 4 jackpottarna - kommer vi gå igenom nu, så läs vidare om du vill veta mer.

Amazing Money Machine tema

Det är ett tydligt steampunk-tema som genomsyrar hela Amazing Money Machine. Mot en havsblå backdrop får vi en futuristisk spelplan omgärdad av en mängd kugghjul och andra prylar. Symbolerna följer samma tema och består bland annat av äventyrare, luftskepp, ett par minst sagt intressanta glasögon och en grönaktig spruta som man definitivt inte vill bli stucken av.

Amazing money machine slot

Spelets upplägg

Amazing Money Machine består av en 5x3 spelplan vilken kommer med 10 vinstlinjer. Under tiden spelet pågår kan du dock utöka både spelplan och vinstlinjer med upp till en 5x5 spelplan med 10 vinstlinjer.

Vad gäller insatsnivåerna är dessa relativt generösa och de sträcker sig från 2 kr upp till 2 000 kr per spinn. Den maximala vinsten ligger på 5 100 gånger insatsen, vilket innebär att det går att vinna upp till 10 200 000 kr i Amazing Money Machine.

Hur man spelar Amazing Money Machine

I Amazing Money Machine är det den stora behållaren till vänster om spelplanen som är i fokus. Denna kommer nämligen slumpmässigt skjuta ut värdefulla symboler över spelplanen, vilka kan ge dig bland annat direktvinster, wilds och bonusspel. Det är det sistnämnda du helst vill ha, då bonusspelet Streak Money Respins kan ge dig fina vinster - och även någon av spelets jackpottar.

För att få utdelning i grundspelet ska du landa minst 3 matchande symboler i en vinstlinje. För att trigga bonusspelet behöver du minst 5 Money Symbols - men dessa kan landa var som helst på spelplanen. Du kommer få lika många respins som antalet Money Symbols du landat.

Streak Money Respins

När bonusspelet triggas kommer alla symboler på spelplanen raderas. Nu kan endast Money Symbols eller tomma rutor landa. Alla Money Symbols som landar blir klistriga och stannar kvar på spelplanen, samtidigt som de också ger en extra respin. Bonusspelet pågår tills spelplanen är fylld med Money Symbols, eller dina respins är slut. Värdet på alla symboler räknas då samman och betalas ut. Har det under bonusspelet landat 3 jackpottsymboler startas också ett pick n click spel där du ska vända på mynt för att få någon av spelets 4 jackpottar - den högsta av dessa ligger på 5 000x.

Spelinformation

  • Spelutvecklare: Wild Streak Gaming
  • Lanseringsdatum: 6 juni 2021
  • Antal hjul: 5
  • Antal rader: 3
  • Antal vinstlinjer: 10Myntvärde: 0.002 - 2
  • Lägsta insats: 2 kr
  • Högsta insats: 2 000 krBonusspel: Ja
  • RTP: 96.42%

Sammanfattning

Steampunk som tema i slots är alltid uppskattat eftersom dessa spel tenderar att vara riktigt snygga rent visuellt - och Amazing Money Machine är inget undantag. Spelfunktionerna är genomtänkta, och med lite tur kan Streak Money Respins bli riktigt lukrativa. Det här är en lyckad slot från Wild Streak Gaming - och vi hoppas på flera sådana lanseringar framgent.